Leveren en monteren van nieuwe of gebruikte buitenboordmotoren.

Zoveel verschillende merken motoren en zoveel verschillende typen. Dit vraagt om een helder en eerlijk advies. Met zoveel verschillende merken en typen motoren is het lastig om te bepalen wat er het beste bij uw wensen en/of boot past. Daarnaast heeft ieder merk wel een bepaalde motor waarmee ze erg goed zijn. Dankzij mijn kennis en ervaring kan ik u van een passend en eerlijk advies voorzien. Hierbij beperk ik me niet tot een bepaald merk, ik vind het tenslotte belangrijk dat we samen op de juiste motor voor u uitkomen.

Liever een gebruikte motor? Met regelmaat ben ik in het bezit van zeer interessante gebruikte motoren welke ik te koop aanbied.

Desgewenst kan ik uw nieuwe of gebruikte motor installeren en aansluiten.

Call Now ButtonBel nu