Inpakken van uw boot in speciale krimpfolie voor bescherming in de winterperiode.

Staat uw boot in de winterperiode ergens gestald? Dan wilt u niet dat deze beschadigd raakt. Het inkrimpen van uw boot voorkomt schade tijdens de winterperiode door stalling of  weersinvloeden.

Krimpfolie is een speciaal folie bedoeld ter bescherming van objecten, steigers of boten. Bij het inkrimpen van een boot wordt deze in zijn geheel ingepakt met de folie. Vervolgens worden de naden verhit met een brander. Door deze brander smelt het materiaal lichtelijk waardoor het aan elkaar kan worden gehecht. Bij het inkrimpen van een boot is het ook mogelijk om ventilatieroosters te plaatsen. Zo blijft het klimaat en de luchtvochtigheid onder de folie goed. Staat het nieuwe seizoen weer voor de deur? Dan is de folie heel gemakkelijk te verwijderen. U kunt de folie gemakkelijk open snijden zonder dat het ergens aan vastgeplakt zit.

Dit inkrimpen van een boot of waterscooter kunt u ook doen voor transport. Een boot is een uiterst kostbaar bezit, waar u uiteraard erg zuinig op bent. Wanneer u deze gaat vervoeren wilt u natuurlijk dat de boot ongeschonden van A naar B komt. De boot inpakken met een beschermende hoes is dan een goede oplossing. Met het inkrimpen van een boot beschermt u de boot onder andere tegen allerlei weersomstandigheden, maar ook ook tegen opspattend vuil of modder of steenslag. Zo hoeft u de boot niet eerst schoon- of schadevrij te maken wanneer u op uw bestemming arriveert.

Bel nu