Wat leuk dat ik u mag verwelkomen op de site van WBS Watersport. Mijn naam is William Westerbeke. Uit mijn inmiddels meer dan 10 jaar ervaring binnen allerlei facetten van de watersport is mijn bedrijf voortgevloeid. In de afgelopen jaren heb ik gemerkt dat er behoefte is aan een gemoedelijk en transparant watersportbedrijf waarbij persoonlijk contact met de klant centraal staat. Mijn passie voor de watersport wil ik graag met u delen.

Door de grote expertise binnen WBS Watersport kunt u bij ons altijd de juiste marine benodigdheden, passend bij uw boot en wensen, verkrijgen. Shop nu online op onze boot-store.
Hier bent u aan het juiste adres voor zowel alle benodigde Boot-Store producten als het inbouwen en installeren van uw aankopen.

Tevens ben ik een unieke samenwerking aangegaan met Compass Boats waardoor ik exclusief dealer in Nederland ben en u een geheel zelf samengestelde nieuwe boot kan leveren.

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen.  Bent u nieuwsgierig geworden waarmee ik u van dienst kan zijn? Neem een kijkje bij mijn werkzaamheden

Graag tot ziens,

William Westerbeke

Bel nu