Welkom bij de vernieuwde Compass Boats Family!

Compass boats en WBS Watersport; een unieke samenwerking waardoor wij exclusief dealer van Compass boten in Nederland zijn. 

 

Over Compass:

 

Compass is eind jaren 60 ontstaan in Griekenland. Het merk is opgericht door 2 broers met een enorme passie voor watersport. De eerste modellen waren direct een groot succes waarna er diverse andere modellen volgden.
Al snel werd de productie uitgebreid met een nieuwe fabriek net buiten Athene. Tegen het einde van de jaren 70 is Compass begonnen met het exporteren van boten naar diverse andere landen in Europa waarbij de nadruk altijd heeft gelegen op duurzame constructies, slimme ontwerpen en goede service na verkoop. Inmiddels zijn we 50 jaar, diverse modellen en een generatie verder.

 

Compass is ondertussen uitgegroeid tot een zeer gerespecteerd merk. Met zijn unieke “S4” bouwconstructie kenmerkt elke Compass zich als veilig, comfortabel, praktisch en luxe. 

 

De kwaliteit en geometrie van de rompen garanderen een uitstekend vaargenot in alle omstandigheden om onvergetelijke momenten te bieden aan u en uw gezin op het water.

Kom en betreed de wereld van de Compass Boats met WBS Watersport.
Graag nodigen wij u uit om de echte Compass ervaring te beleven en lid te worden van de steeds groter wordende Compass familie wereldwijd.

Bel nu